Steun ons en help Nederland vooruit

Jos van den Boogaard

fractielid

67 jaar

Utrecht

Mijn naam is Jos van den Boogaard. Ik woon in het prachtige Vries, sinds de herindeling onderdeel van de gemeente Tynaarlo.

Al jaren ben ik lid van D66, een bewuste keuze. Het referendum, de gekozen burgemeester, het vertrouwen in de kracht van de burger én de welvaart samen delen waren ondermeer mijn redenen om me aan te sluiten bij D66.

Eind jaren 80 werd ik door de plaatselijke afdeling gevraagd of ik interesse had in een bestuurlijke functie. Daar ik van beroep was veranderd, had ik meer vrije tijd. Daardoor was het mogelijk dat ik mij meer voor de partij kon inzetten. Na enkele jaren een bestuursfunctie te hebben gehad, ben ik gedurende de periode 1994 – 1998 lid van de gemeenteraad van de voormalige gemeente Vries geweest. En ik moet zeggen een zeer leerzame periode. Na 1998 ben ik op de achtergrond voor D66 actief gebleven, onder andere deelname aan de steunfractie.

De inwoners van de gemeente Tynaarlo hebben op 19 maart 2014 massaal op D66 gestemd. Velen hebben mij het vertrouwen gegeven om voor de komende raadsperiode volksvertegenwoordiger te mogen zijn.

Met het gehele D66 team zal ik mij inzetten voor een goede bestuurbare en financiële gezonde gemeente

Economische Zaken, Vastgoed, Volkshuisvesting, Participatiewet (sociale zaken), Milieu, water, riool, Transitiecommissie

Meer van Jos van den Boogaard