Steun ons en help Nederland vooruit

Voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022 is Els Kardol de lijsttrekker. Zij geeft aan dat ze het lijsttrekkerschap met veel plezier aanvaardt. Ze gaat enorm haar best doen om een goed resultaat te krijgen bij deze verkiezingen. “Ik ben heel trots dat ik dit mag doen”.

Als teamplayer vindt ze dat het niet (alleen) om haar draait, maar om het hele team en om de mensen die D66 een warm hart toedragen. “We doen het voor de inwoners van Tynaarlo niet voor onszelf”.

Els is fractievoorzitter van D66 Tynaarlo. Een goede samenwerking met alle partijen, meer invloed van de inwoners op hun leefomgeving en versterking van de lokale democratie heeft zij als speerpunten.

Maar natuurlijk houd zij zich ook met inhoudelijke thema’s bezig, zoals financiën, natuur & milieu, landbouw, jongerenbeleid, begraven en de straatverlichting.

 

 

Behalve raadslid heeft Els Kardol een bedrijf: Kardol. Els woont in Eelde, met man en hond Boris. In haar schaarse vrije tijd wandelt ze graag. Probeert iets te laten groeien in haar moestuin. En is vogelspeurder.

 

Thema’s waar Els de afgelopen periode aandacht aan heeft besteed:

begroting in één oogopslag

bezoek aan de vernieuwde Tussenopvang in Eelde

vrouwen in de politiek

– jongerenraad

Meer van Els Kardol
Politiek is veel te belangrijk om alleen aan mannen over te laten.
- Els Borst