Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 21 maart 2019

Ook als er geen verkiezingen zijn, zijn we aanspreekbaar

De fractie van D66 Tynaarlo is hard bezig om de belangen van alle inwoners van onze gemeente te behartigen, elke dag weer. En natuurlijk heeft onze achterban hierbij een streepje voor. Wij proberen geregeld verslag te doen van de zaken die politiek spelen in Tynaarlo (o.a. via nieuwsbrieven) maar wij vinden het ook belangrijk om te horen waar jullie mee zitten.

Daarom vragen we jullie om de vragen of opmerkingen die je hebt aan ons te stellen. Dat kan op een aantal manieren:

  1. Door langs te komen bij een fractievergadering. Die is (ongeveer) één keer per 14 dagen om woensdagavond. Vanaf 19.30 uur in het Gemeentehuis in Vries. Deze vergadering zijn openbaar. Maar we zouden het fijn vinden als je even van te voren laat weten dat je komt. Dit kan via de fractiesecretaris Herman van Os.
  2. Door contact met ons te hebben via mail (zie hier onze gegevens). Je kunt het ook sturen naar het algemene mailadres: info@d66tynaarlo.nl
  3. Door het formulier, dat je hier vindt, in te vullen. Wij geven je dan zo snel mogelijk antwoord of maken een afspraak met je.
  4. Wij zijn ook te vinden op Facebook en Instagram.

 

Natuurlijk ben je ook van harte welkom om de ledenvergaderingen die we ongeveer twee per jaar houden. Houd de agenda in de gaten voor de volgende vergadering.