Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 17 maart 2018

D66 lijsttrekker Pepijn Vemer is kandidaat-wethouder

D66 Tynaarlo schuift lijsttrekker Pepijn Vemer naar voren als kandidaat-wethouder voor de komende raadsperiode. Vemer: “Het is een eer dat ik van mijn mede-kandidaten de steun heb gekregen, en dat ik nu namens D66 deze handschoen mag oppakken.” Vemer heeft binnen de partij diverse functies gehad, en was in de afgelopen raadsperiode gemeenteraadslid en, sinds de zomer van 2017, fractievoorzitter. “Als gemeenteraadslid en lijsttrekker zet ik mij heel graag in voor deze mooie, open en groene gemeente. Mochten wij weer in het college terecht komen, dan ga ik met veel energie deze extra uitdaging graag aan.”

Specifieke portefeuilles heeft D66 Tynaarlo nog niet voor ogen. “Dat moet echt gaan blijken uit de specifieke onderhandelingen. Pepijn is gelukkig een zeer breed inzetbaar persoon”, aldus afdelingsvoorzitter Ybo Vroom. “Dat is in de afgelopen jaren gebleken, maar ook uit de vele verschillende dingen die hij buiten de gemeenteraad heeft gedaan.”

Pepijn Vemer is in Enter (Twente) geboren. Hij heeft econometrie gestudeerd in Groningen en op dit moment houdt hij zich als gezondheidseconoom bezig met de betaalbaarheid van geneesmiddelen.